Fler dräkter till salu!

Komihåg att titta under kategorin "Dräkter till salu" ofta! Vill ni köpa en dräkt , vill veta ett pris eller kanske bara vill prova den först så mejla mig (Eliska) [email protected] så ber jag gymnasten att ta med den vid nästa tillfälle.


Mickans gamla truppdräkt. Passar 10-15 år.

Baksidan



Paulinas gamla truppdräkt (identisk med Mickans, färgerna stämmer bättre på denna bild än på Mickans ovan) Perfekt för en duo.

Baksidan -SÅLD-



En gammal truppdräkt. Endast lite pynt på denna så man kan pynta den själv efter smak.

Baksidan -SÅLD-


Ursprungligen Emmys gamla dräkt, men nu är den Ebbas, till salu och nypyntad!

Baksidan


Ursprungligen Eliskas sedan Emmys och sedan Paulinas HELDRÄKT. Väldigt snygg i verkligheten. Passar en slank ca 145-165 cm lång gymnast.

Helheten


Ebbas gamla dräkt. Ca 8-12 år.

Baksidan  -SÅLD-



Truppen

Vi har äntligen tillräckligt många småflickor för att kunna starta en ungdomstrupp och två program koreograferas för närvarande på våra sommarträningar. Ett friståendeprogram på 2,5 minuter med tio svårigheter och ett bollprogram på 1,5 minut med fyra svårigheter, två stora kast/byten samt flera sammarbetsövningar. Det har länge funnits möjlighet att tävla med friståendeprogram för ungdomstrupper men det har aldrig tidigare testats i Sverige att ha ett redskapsprogram för ungdomstrupper så detta är något nytt.


Truppens stora mål den här terminen är att göra bra ifrån sig på höstens USM!

Dräkter till salu!

Håll utkik här på sidan om ni är i behov av en ny dräkt. Jag kommer fortfarande säga till er föräldrar som har sagt att ni vill köpa en dräkt när det finns en som skulle passa er flicka.


Detta är en föredetta truppdräkt som nyligen har blivit "pyntad". Storlek ungefär 11-14 år.


Baksidan



Vill du börja på rytmisk gymnastik?

Vi har för nuvarande tre grupper inom den rytmiska gymnastiken i Uppsala, men det finns planer att starta en till nybörjargrupp. Alla våra grupper har som mål att få fram elitgymnaster. Om man skulle vilja prova på Rytmisk gymnastik (RG) så är man välkommen att mejla Elisabeth på mejladressen [email protected]. Vi söker främst flickor i åldrarna 5-7 år som gärna får ha tränat gymnastik tidigare, men detta är inget krav. Vi har däremot krav på att er flicka har förutsättningar för att bli vig, detta på grund av att RG har så många "viga moment". Ett vidare krav är att du/ni som förälder är beredd på att er flicka kommer börja träna fler och längre träningar desto äldre hon blir.

Gruppen planeras att starta i höst, om vi hittar i alla fall ett par flickor. Skulle detta dock inte ske, utan att vi bara hittar någon flicka som passar för RG och vill börja så finns det möjlighet att placera ut henne i en befintlig passande grupp!

RSS 2.0