Lindesbergspokalen 2010

Mycket tidigt på morgonen åkte åtta gymnaster, en domare, fem pappor och en mamma med bil till Lindesberg för att låta deras flickor tävla på Lindesbergspokalen. Av de minsta flickorna hade vi fyra av sex med oss, Alva, Elin, Evelina och Emelie. Elin och Emelie är miniorer men tävlade som ungdomar då det inte fanns någon miniorklass. Flickorna gjorde överlag bra ifrån sig även om Emelie och Evelina var lite okoncentrerade och då inte presterade sitt absolut bästa, dock var de ganska jämna och såg till att synas på ytan! För Alva och Elin var detta deras tredje RG tävling. De presterade inte riktigt lika bra som på träning men bäst hittills på tävling vilket gjorde mig väldigt glad då det går åt rätt håll.

Av de stora tjejerna Ebba, Micaela, Emmy och Petra så var det Ebba som lyckades bäst denna tävling och hamnade på prispallen tillsammans med SOL-flickornas Anastasia Johansson och Lindesbergs Hanna Berglin. Ebba var jämn och uppskattades av alla domare vilket gav henne hennes högsta poäng någonsin! Emmy och Petra var själva i seniorklassen och segrande denna gång blev Petra. Micaela tävlade endast i två redskap eftersom hon håller på att få sina program ändrade till seniorprogram och bara två av dem var klara inför tävlingen.

Eftersom jag dömde hela tävlingen så kunde jag inte vara tränare utan de stora flickorna fick klara sig själva och de små flickorma fick hjälp av Paulina Gunnarsson som var för sjuk för att tävla men ändå ville följa med för att heja. Hon fick som sagt hoppa in som tränare istället så jag och Katarina vill tacka henne för den hjälpen!


Ebba folkeson

Eliska Cuprova


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0