Lag SM 2010

Så har terminens första tävling gått av stapeln i Örnsköldsvik 2-3 oktober. Uppsalaflickorna var i ungdomsklassen representerade av våra blivande stjärnor Alva Svennbeck, Evelina Gommel och Linnea Larsson alle tre födda år 2000 och så också några av tävlingens yngsta deltagare. Alle tre visade upp två fina program var (rep och fristående). Som lag placerade de sig på en niondeplats! Med till övik hade vi en underbar hejarklack bestående av flickornas föräldrar och Paulina Gunnarssons lillasyster Emelie som fortfarande är minior och var alltså inte med och tävlade. 


Evelina Gommel, Alva Svennbeck och Linnea Larsson.


Linnea Larsson


Alva Svennbeck


Evelina Gommel


Emelie Gunnarsson

Våra juniorer Ebba folkeson, Paulina Gunnarsson och Micaela Hamberg placerade sig på en fin fjärdeplats i lag.
Paulina körde ett väldigt fint tunnbandsprogram som placerade henne på en sjätteplats i den grenen.

Ebba Folkeson


Ebba Folkeson

På seniorsidan var vi representerade av Emmy och Petra Lindgren. Emmy körde en stark tävling med untantag av några missar i boll programmet som slutligen placerade henne på en mycket fin fjärdeplats. Petra körde ett starkt repprogram men gjorde en stor miss i sitt nya tunnbandsprogram och visade upp ett ännu skakigare bollprogram som tyvärr placerade henne på en sjundeplats.

Kommentarer
Postat av: Livia

För en gångs skull lärde jag mig något genom att läsa en blogg. Det är inte varje dag man gör det direkt, tack för att du lägger ner din tid på att blogga :).

2011-07-11 @ 08:58:25
URL: http://gravidforsakring.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0